CV-ketels

Zoekt u een nieuwe CV ketel? Dat is zo geregeld bij sanitair shop van der AA in Wijchen. Wij verkopen diverse soorten en maten CV ketels voor alle soorten huishoudens. Bezoek onze winkel en laat u informeren.

Merken CV ketels

Wij leveren alle merken CV ketels tegen speciale prijzen. Zo verkopen wij Nefit, Remeha, ATAG, AWB, Bosch, Intergas en Vaillant ketels. Ook hebben wij diverse soorten thermostaten bij de CV Ketels. Bekijk direct onze thermostaten.

Actie ketels

Nefit Trendline HRC 30 CW5 Ketel

De Nefit TrendLine CV-ketel is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Deze CV-ketel is betrouwbaar comfortabel, heeft een compacte vormgeving en is ingericht op de toekomst'.

Nu voor slechts € 1375,-

Neem direct contact op


Nefit Trendline HRC 30 CW5 Ketel

Nefit Proline NXT HRC24 CW4

De Nefit ProLine komt bij de Consumentenbond als ''Beste uit de Test'' in de laatste cv-ketel test (november 2011). Van alle geteste toestellen is de Nefit ProLine bovendien het voordeligst. Een slimme keuze voor de kwaliteits- én prijsbewuste consument.

Nu voor slechts € 995,-

Neem direct contact op


TopLine AquaPower II

Remeha Avanta comfort systeem 28c

De Remeha ketel is inclusief iSense klokthermostaat. Een Avanta Combi Comfort Systeem is niet alleen zeer comfortabel en energiezuinig, maar ook extra voordelig door de aantrekkelijke combiprijs.

Nu voor slechts € 1030,-

Neem direct contact op


Remeha Avanta comfort systeem 28c

Remeha Calenta Comfort systeem 28c


De Remeha Calenta ketel is universeel toepasbaar, maar vormt een extra comfortabele combinatie met de Remeha eTwist thermostaat.

Nu voor € 1375,-

Neem direct contact op

Remeha Calenta Comfort systeem 28c
Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen